Lluís se mueve por las personas refugiadas.

Donar
Creado por:
LLUÍS MARTÌNEZ
Apoyando a:
Atención a refugiados y desplazados

Lluís se mueve por las personas refugiadas.

Aquesta serà la sisena vegada que recorro en bicicleta el Camí de Sant Jaume, sempre seguint itineraris diferents. Però aquest cop tinc una motivació que em fa molta il·lusió; la de saber que pedalo amb l'objectiu d'ajudar persones refugiades. La causa d'aquesta iniciativa ha estat l'oferiment per part de Metges sense Fronteres de fer participar altres persones en aquesta iniciativa. Tots tenim molt present el drama que estan patint milers de persones que deixen les seves llars i el seu país fugint de la guerra per cercar protecció i ajuda en altres països. No està al nostre abast acabar amb la causa d'aquesta tragèdia, però sí contribuir a remeiar en part el sofriment d'aquesta gent.
Us agraeixo, doncs, que volgueu afegir-vos a aquesta acció solidària. El gest de cadascun obrirà una petita escletxa d'esperança en la vida d'algunes persones.


Moltes gràcies!!

Donar
400 €
100%
0 Días restantes

LLUÍS MARTÌNEZ donado 20 €

Actividad reciente

 • Usuario anónimo Usuario anónimo donado 50 €

 • Margarita Martinez Margarita Martinez donado 40 €

  Gracias primo por hacerme partícipe de este proyecto tan humano que vas a llevar a cabo. Que se cumplan tus objetivos. Toda mi solidaridad y apoyo y ojalá se termine ya está situación sin sentido.. Un abrazo

 • Oriol Martinez Oriol Martinez donado 20 €

  LLUÍS MARTÌNEZ LLUÍS MARTÌNEZ: Gràcies, Oriol. Compartir és generositat; donar del que ens sobra pot ser una forma de disfressar el propi egoisme. Una abraçada ben forta.
 • Manuel Jimenez Manuel Jimenez donado 40 €

  LLUÍS MARTÌNEZ LLUÍS MARTÌNEZ: Muchas gracias, Manolo. De peregrino a peregrino: la solidaridad, la acogida, la comprensión, el respeto, la ayuda mutua... se aprenden y se practican en el Camino. Un saludo.
 • LLUÍS MARTÌNEZ LLUÍS MARTÌNEZ
  Per aconseguir entre tots l'objetiu proposat us demano la vostra col·laboració: envieu aquest enllaç a totes les persones que vosaltres considereu que poden unir-se.
  Moltes gràcies.
 • Mercè Martinez Mercè Martinez donado 20 €

  Recolzar entitats serioses que poden donar ajud efectiu, es una bona manera de solidaritzar-nos amb les persones que es troben en un conflicte tant greu i que ha capgirat les seves vides

  LLUÍS MARTÌNEZ LLUÍS MARTÌNEZ: Efectivament, poca cosa podem fer per aquestes persones des d'aquí si no és solidaritzar-nos de manera efectiva amb ells. Qui els havia de dir a tota aquesta gent que havien de fugir d'un guerra en el seu país?
 • Roger Hoyos Roger Hoyos donado 20 €

  Endavant Lluís!!

  LLUÍS MARTÌNEZ LLUÍS MARTÌNEZ: Gràcies, Roger per la teva aportació. Tots estem vivint d'alguna manera el drama d'aquestes persones. És tan tràgica i tan immoral la situació que viuen que mereixen la nostra resposta solidària.
 • LLUÍS MARTÌNEZ LLUÍS MARTÌNEZ

  Enormes necesidades y sufrimiento en una guerra grave, veloz e implacable.

  “La gravedad, la escala y la velocidad de la guerra en Ucrania han causado enormes necesidades y sufrimiento. Está claro que el sistema médico ucraniano es resistente y su capacidad para hacer frente al reto es impresionante. Lo mejor que podemos hacer es escuchar con atención y comprender las áreas específicas en las que nuestro apoyo puede aportar un verdadero valor añadido. Hemos identificado varias áreas clave en las que nuestro apoyo médico-humanitario puede ser un beneficio real, práctico y que, en ocasiones, salva vidas directamente”. Dra. Joanne Liu, pediatra experimentada e integrante de nuestro equipo de respuesta de Emergencia en Ucrania". MSF


 • LLUÍS MARTÌNEZ LLUÍS MARTÌNEZ
  Solo le pido a Dios
  Que el dolor no me sea indiferente
  Que la reseca muerte no me encuentre
  Vacía y sola sin haber hecho lo suficiente

  Solo le pido a Dios
  Que lo injusto no me sea indiferente
  Que no me abofeteen la otra mejilla
  Después que una garra me arañe esta suerte

  Solo le pido a Dios
  Que la guerra no me sea indiferente
  Es un monstruo grande y pisa fuerte
  Toda la pobre inocencia de la gente
  Es un monstruo grande y pisa fuerte
  Toda la pobre inocencia de la gente

  Solo le pido a Dios
  Que el engaño no me sea indiferente
  Si un traidor puede más que unos cuantos
  Que esos cuantos no lo olviden fácilmente

  Solo le pido a Dios
  Que el futuro no me sea indiferente
  Desahuciado está el que tiene que marchar
  A vivir una cultura diferente

  Solo le pido a Dios
  Que la guerra no me sea indiferente
  Es un monstruo grande y pisa fuerte
  Toda la pobre inocencia de la gente
  Es un monstruo grande y pisa fuerte
  Toda la pobre inocencia de la gente
 • Anna Bustins Anna Bustins donado 20 €

  LLUÍS MARTÌNEZ LLUÍS MARTÌNEZ: Moltes gràcies, Anna. També tu tens un bon cor.
 • Narcís Puigvert Narcís Puigvert donado 20 €

  LLUÍS MARTÌNEZ LLUÍS MARTÌNEZ: Gràcies, Narcís per la teva participació. Deia Descartes (s. XVII) que la generositat (ell deia la magnanimitat) és la virtut de l'home bo.
 • Manel Prat Manel Prat donado 20 €

  LLUÍS MARTÌNEZ LLUÍS MARTÌNEZ: Manel, estimat Manel, moltes gràcies. A vegades em pregunto si hem entès que els diners no poden ser un fi en ells mateixos, sinó un mitjà per millorar la nostra vida i, si podem, la vida dels altres.
 • LLUÍS MARTÌNEZ LLUÍS MARTÌNEZ
  No seré jo qui posi límits a la vostra generositat. Dels 100€ inicials que amb tota timidesa em vaig proposar recollir amplio per tercera vegada la meva iniciativa compartida amb tots vosaltres. Aquest cop fem un gran salt. Per què no proposar-nos arribar als 400€? No serem capaços d'arribar-hi? Vinga!. Junts som solidaris.

 • Marga Martínez Marga Martínez donado 50 €

  LLUÍS MARTÌNEZ LLUÍS MARTÌNEZ: Gràcies, Marga. En nom de la persona que rebrà la teva ajuda i que mai no coneixeràs, moltes gràcies.
 • LLUÍS MARTÌNEZ LLUÍS MARTÌNEZ
  Objectiu aconseguit! Ampliaré l'ajut perquè els qui vulgueu pogueu afegir-vos a aquesta iniciativa solidària.
 • Carme Martinez Carme Martinez donado 80 €

  LLUÍS MARTÌNEZ LLUÍS MARTÌNEZ: Gràcies, Mari, per la teva generositat. No m'imaginava aconseguir tan aviat l'objetiu proposat. Si em surto amb la informàtica intentaré ampliar l'ajuda perquè altres persones que vulguin contribuir puguin fer-ho.
  Gràcies de nou en nom de Metges sense Fronteres.
 • Lluís MARTÌNEZ Lluís MARTÌNEZ donado 20 €