1a EXCURSIÓ grup ECOS als CINGLES DE BERTÍ (FIGARÓ)

Donate
Created By:
JORDI TUR I MADRILES
Collecting for:
Atención a refugiados y desplazados

1a EXCURSIÓ grup ECOS als CINGLES DE BERTÍ (FIGARÓ)

El motiu és recaptar fons per una de les iniciatives de Metges Sense Fronteres.
Aquesta excursió té com a objectiu posar el nostre granet de sorra per aquelles persones que pateixen les conseqüències de les guerres, del canvi climàtic o qualsevol lluita, ja sigui pel seu color de pell, per la seva llibertat sexual, política o de pensament, que els porta a fugir de les seves cases i cercar refugi entre nosaltres o en camps de refugiades, lluny de les seves famílies i éssers estimats.
Aquelles que no pugueu venir, també podeu participar fent les vostres aportacions al projecte.
L'excursió està oberta a qui vulgui, ja sigui del grup ECOS com amics i famílies (de tota mena), amb o sense menuts (recomanem un mínim de 10 anys si no s'està acostumat a caminar) i també amb gos o gossa.
Sortirem el 30/04 -hora per determinar- de Barcelona (Sant Andreu Arenal) i anirem juntes amb tren i/o cotxe fins al punt de partida, que és al poble del FIGARÓ, a uns 100 metres de l'estació (per les que sou de fora, el punt de trobada serà al c/ Verge de Montserrat, 7 del mateix poble, cap a les 9 AM)
Arribats al punt de sortida, anirem per una pista força fàcil fins a arribar al Sot del Bac on trobarem les primeres llaçades amb un petit desnivell i unes vistes espectaculars (és un punt de trobada clàssic per escaladors/es).
Aquest primer tram és força fresquet, la resta, com és més a cel obert, podem passar caloret, per tant, cal portar gorra o quelcom que ens pugui tapar el cap. També caldrà portar aigua, roba còmode, calçat -si és de muntanya, molt millor-, i per menjar uns entrepans o pícnic.
Superats diferents desnivells, arribarem a una segona pista on podríem fer una primera parada i un mos per encarar les últimes llaçades amb forces fins al mirador més interessant de la sortida; la Trona. Les vistes són de vertigen.
D'aquí, acabarem amb un darrer tram fins al mirador del guarda forestal on podrem descansar novament i veure-hi també unes molt bones vistes si el dia acompanya. Són aproximadament uns 8-9 km amb un desnivell acumulat d'uns 500 m. Si el nivell físic no és molt baix, es pot fer perfectament en 2 o 3 hores.
La ruta https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/cingles-be...
Donate
100 €
20%
0 Days left

Recent activity

  • Anonymous User Anonymous User donated 50 €

  • Anonymous User Anonymous User donated 20 €

  • Irene Moulas Irene Moulas donated 15 €

  • Anonymous User Anonymous User donated 15 €