Creado por:
L'Ametlla per la Pau
Apoyando a:
Guerra en Gaza
Davant la situació que s'està prorrogant a la regió Palestina de Gaza volem fer pública la nostra total condemna tant a les criminals accions terroristes de Hamàs com que això serveixi de justificació al poder polític d'Israel per portar a terme els crims de guerra i infraccions continuades dels drets humans que està cometent contra milers de ciutadans civils, inclosos infants especialment vulnerables.
Defensem el dret a un Estat Palestí iIndependent, i demanem a Israel que aturi aquest genocidi i compleixi el dret internacional i a Hamàs que aturi els seus atacs terroristes i alliberi sense condicions els ostatges.
Creiem doncs imprescindible incorporar-nos a tots els moviments socials, especialment als del jovent, que proliferen últimament per tot el món i, en mesura de la nostra capacitat, adoptar mesures que aportin un granet de sorra per ajudar les víctimes d'aquesta barbàrie.
Per això un conjunt d'entitats del poble organitzarem enguany el CINEMA A LA FRESCA projectant a Can Muntanyola cada divendres del mes de juliol una pellícula amb un sopar previ, abans de la sessió projectarem uns breus testimonis de la situació que es viu a Gaza. Tots els diners que es recullin, sumades a les aportacions de les entitats que s’afegeixin al projecte, els entregarem a les ONG METGES SENSE FRONTERES i SAVE THE CHILDREN que estan ajudant a atendre els milers de nens i nenes que estan patint aquest horror.
Convidem a totes les entitats i a tots els veïns del poble a unir-se a la campanya l'Ametlla per la Pau, fent una aportació econòmica solidària, tal com ho fem les entitats organitzadores.
Donar
960 €
96%
66 Días restantes

L'Ametlla per la Pau donado 100 €

Actividad reciente

  • Usuario anónimo Usuario anónimo donado 40 €

  • Associació L'Ametlla Rebel Associació L'Ametlla Rebel donado 770 €

  • Iban Vilageliu Iban Vilageliu donado 25 €

  • Xarxa de Solidaritat de L'Ametlla del Vallès Xarxa de Solidaritat de L'Ametlla del Vallès donado 100 €

    La nostra aportació econòmica a la causa palestina

  • Magdalena Martínez Magdalena Martínez donado 25 €

    Una aportación económica para ayudar al pueblo palestino